��oj 509   14.02.2017
прва страница линкови контакт
Најнов број
Импресум
Маркетинг
Архива
Пребарај
Најверојатно случајот ќе биде изнесен пред Врховниот суд, сметаат некои стручњаци
Првиот и далеку најдобар Титов дипломат, Владимир Велебит почина во Загреб во 2004 година. За неговиот однос со Јосип Броз, средбите со Черчил, недоверба на Русите кон него, тој пишува во своите мемоари. Третиот дел е посветен на неговото доаѓање во Фоча, во штабот на Тито

Со новата промотивна понуда на Неотел добивате сè од едно местоДали би сакале да имате пристап до сè од едно место на вашиот телевизор?

За секој склучен договор на 2 години за кој било од пакетите neoTrioдобивате неограничен интернет, телевизија и фиксна телефонија бесплатно во првите три месеци, додека за останатиот период од договорот добивате намалена претплата. Дополнително,добивате подарок безжични тастатура и глувче и 3 месеци бесплатен филмски пакет FilmBox за основните пакети NeoTrio Fix и Fiber.

[https://www.youtube.com/watch?v=7De_MY5m290]

Со приклучување глувче и тастатура науредот neoTV, на вашиот телевизор можете да работите како на кој и да е компјутер, што ви овозможува поголема комфорност.Опуштете се во вашата фотелја и започнете да пребарувате на интернет, да работите на вашите документи или, пак, проверете ја вашата електронска пошта и омилените социјални медиуми.Претворете го вашиот телевизор во мини компјутер во вашиот дом.

Благодарение на својата технологија,Android™уредот на NeoTVго прави телевизорот паметен односно го претвора во мини компјутер. Преземајте гисите апликации што ги користите и на вашиот мобилен,уживајте во до 90-те ТВ каналиод кои 23 се во HD и во неограниченитеможности што ги нуди отворената Android платформа.Сите пакети вклучуваат интерактивна телевизија, богата ТВ програма, бесплатни телефонски повици во мрежата на Неотел, пристап до мобилната апликација на два смарт уреди ивистински неограничен интернет со кој можете да сурфате колку што сакате.

Дознајте повеќе информации за можностите и понудите на www.neotv.mk или на телефонскиот број 02/ 55 11155 и искусете неограничена забава со новогодишната понуда за претстојните празници!