��oj 519   25.04.2017
прва страница линкови контакт
Најнов број
Импресум
Маркетинг
Архива
Пребарај
Следниот чекор во еволуцијата: човекот станува Бог, секреатор. Тргнавме во вселената и можеме да влијаеме на гените. Но, дали ќе бидеме во можност да се справиме со создавање на натчовекот? Наскоро би можеле да посакаме да создадеме суштества кои преку моќта на умот ќе ја движат вештачката реалност и неа ќе ја менуваат преку нивните тела и умови согласно на желбите", вели Харари
Рускиот идеологот на империјалните амбиции на Русија Александар Дугин смета дека секој евроазиец има задача секое утро "да плука кон Западот". Дугин се израдува на изолационизмот на Трамп. Така на Русија би и се одврзале рацете во Евроазија. Анализата е на бугарскиот наулник, инаку член на Маршаловиот фонд
Контакт


Пополнете ја формата и испратете ги Вашите коментари:
име и презиме*
e-mail*
фирма
телефон
адреса, град
земја
коментари
*задолжителни полиња
      
КОЛУМНИ
Ристо Поповски
НИКИЦА КОРУБИН
БЕСА АРИФИ
ГОРДАНА ПОПСИМОНОВА
РУМЈАНА ЗАХАРИЕВА